Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] EĞİTMENLERİMİZ HAKKINDA

116 Yazılar
36 Üyeler
1 Reactions
4,577 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Misafir

Gönderen: @matlasakademi

EĞİTMENLERİMİZ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BURADA PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

Gönderildi : 01/11/2022 8:31 pm
(@Sibel Mutak)
Gönderiler: 2
New Member Misafir

Bilgi, tecrübe dolu, eğlenceli, zamanın  su gibi akıp gittiği bir egitimdi. Görkem Hocam konu anlatimi anlaşılır, orneklendirmesi bol, konuya hakim harika bir insan. Arafta kaldığımız konuları bizzat kendisi araştırıp geri dönüşte bulunmuş bizi her konuda aydınlatmistir. Emeğine ,diline sağlık.Cok teşekkürler Görkem Hocam, Matlas Akademi

Gönderildi : 05/11/2022 1:12 pm
(@Nazlınur)
New Member Misafir

Özlem hocanın anlatış tarzı ve dersi eğlenceli bir şekilde anlatmasına hayran kaldım. Dersin bittiğine üzüldüğüm ilk ders diyebilirim keşke daha uzun sürseydi. İyiki yoga dersini özlem hocadan almışım. Aldığım en verimli eğitimlerden biriydi çok teşekkür ediyorum. 🙏

Gönderildi : 05/12/2022 6:12 pm
(@Anonim)
New Member Misafir

Eğitmenimize ve diğer danışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum bize güzel bir hizmet sunduklarını için

Gönderildi : 15/12/2022 1:11 pm
Main Judi Slot QRIS Deposit DANA, Shopeepay, Gopay, OVO, LinkAja 5000 10000 Tanpa Potongan Terpercaya 2023
(@slot-qris-deposit-dana)
Gönderiler: 1
New Member

Excellent post. I was checking continuously this blog
and I’m Rajabola to impressed! Extremely helpful information specially the
last part 🙂 I care for such info much.

Gönderildi : 03/01/2023 9:08 am
(@Mihrap keskin)
New Member Misafir

• Sanem hocamla aldığım p4c eğitimi şimdiye kadar aldığım en verimli en eğlenceli ve öğretici eğitimdi gerçekten matlas akademiye ve sanem hocama çok teşekkür ederim

Gönderildi : 09/03/2023 11:44 pm
(@Anonim)
New Member Misafir

P4c eğitmeni olan sanem hocam hem verdiği eğitimin sonuna kadar arkasında hemde öğrencisini sürekli besliyor katildigim en verimli ve geri beslemesi en iyi atolyeydi iyiki sanem hocam

Gönderildi : 04/05/2023 11:29 pm
(@Özlem Can)
New Member Misafir

P4C

Canım hocam Sanem Karaman 

P4C bitmeyen yolculukken bize bitmeyen bir eğitim süreci yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor. Araştırmayı seviyorum ve eğitimlere devam ediyorum. Verdiği emek gözümde, ruhumda , canımda hep devam ediyor. Güveniyor ve her daim arkamda olduğunu biliyorum. İyi ki yollarımız kesismis. Her şey için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bu yolculuktaki ilk adimimi sizinle attigim için hala devam ettigime eminim. Sanem hoca forever 🥰🥰🥰

Gönderildi : 04/05/2023 11:33 pm
(@Hayriye Ç)
New Member Misafir

Ekrem Çulfa Hocamızın sunumu, anlatımları, uygulamaları ve verdiği meslek sırları çok faydalıydı teşekkür eder tüm meslektaşlarımıza tavsiye ederim.

Gönderildi : 08/05/2023 12:49 pm
PANDORA188 Gabung Judi Slot Pulsa Terbesar Indonesia
(@pandora188-gabung-judi-slot-pulsa-terbesar)
New Member

Till the day is over

Gönderildi : 31/07/2023 5:22 am
(@Zeynep şişman)
New Member Misafir

sırf anlatayım da bitsin diye bu işi yapmayan gerçekten alanında çok iyi bir öğretmen açık anlaşılır anlatımı ile kafamdaki tüm sorulara cevap buldum yaptığımız P4C atölyeleri ile deneyim kazanmamıza çokça faydalı oldu kafamda P4C adına herşey netleşti teşekkür ediyorum 

Gönderildi : 05/08/2023 12:33 am
(@Muhammed Raşit Kızılkaya)
New Member Misafir

Öncelike P4C eğtimenimiz Sanem Hocama tüm emekleri için, daha sonrasında Matlas Akademi'ye böyle bir imkan sundukları için teşekkür ederim. Eğitim hem son derece bilgilendirici hem de keyifliydi. İnanın Sanem Hocam kadar işini aşk ve keyifle yapan bir hoca görmek zordur. Bu yolculuğa ilk adımımı sizinle ve Matlas Akademi ile attığım için çok mutluyum. Nice güzel soruşturmalara diyelim

Gönderildi : 05/08/2023 12:41 am
(@Kübra Sevda)
New Member Misafir

Bu eğitimi Sanem Kahraman’dan aldığım için çok memnunum. Kendisi çok donanımlı ve öğrencilerini hem geliştiren hem destekleyen bir eğitmen. Tavsiye ederim. Matlas Akademi ve Sanem Hanım’a teşekkür ederim🌸

Gönderildi : 05/08/2023 10:05 am
(@Kübra Sevda)
New Member Misafir

Bu eğitimi Sanem Kahraman’dan aldığım için çok memnunum. Kendisi çok donanımlı ve öğrencilerini hem geliştiren hem destekleyen bir eğitmen. Tavsiye ederim. Matlas Akademi ve Sanem Hanım’a teşekkür ederim🌸

Gönderildi : 05/08/2023 10:06 am
(@ozlem-erdogan)
New Member

Merhabalar,

P4C uzun yıllardır ilgilendiğim bir alandı. Araştırmalarım sonucunda ınstagram'da Sanem Karaman hocamıza denk geldim. Ücretsiz bir atölyesine katıldım. Sonrasında Temmuz ayı içerisinde gerçekleşen 'P4C Çocuklar İçin Felsefe Eğitmen Eğitimi'ni aldım. İki hafta süren öğretici ve eğlenceli bir eğitimdi. Bir süre sonra, yapacağımız soruşturmaları heyecanla beklerken buldum kendimi 🙂 Uzun zamandır bu kadar akışta olduğum bir etkinlik olmamıştı. Teorik bilginin yanında bireysel olarak soruşturmalar yürüterek alanı bol bol pratikledik ki bence en önemlisi de pratiğin yoğun olması bu tarz eğitimlerde...

Sanem Karaman hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Gönderildi : 11/08/2023 1:20 pm
Sayfa 2 / 8

Cevap yaz

Yazar Adı

Yazar E-postası

Başlık *

Önizleme 0 Düzeltmeler Kayıtlı
Paylaş:
Ana Sayfa
Eğitimler
Uzem Giriş
Eğitim Kayıt
Menü
× Add a menu in "WP Dashboard->Appearance->Menus" and select Display location "WP Bottom Menu"
Sohbet başlat
1
💬 Yardıma ihtiyacım var
Merhaba 👋
Sana yardım edebilir miyiz?